Musikalske Naturfortællinger

Digitale musikfortællinger om naturen 

Digitalt forløb for de 5-7 årige

Dramateket tilbyder Musikalske naturfortællinger som et forløb for førskolebørn og 0. klasser.
Målet er at stimulere børns indre billeddannelse, sprogudvikling og at give dem lyst til at undersøge naturen gennem fortællingen om Egetræet fra trilogien “Og så gik der liv i jorden” som lydfortælling.
Børnene indrages i musikfortællingen med lyde, rapsange, rytme og dialog – de vælger selv om de vil have en ulykkelig eller en lykkelig slutning og er aktivt indraget i fortællingen fra start til slut.
Igennem fortællingen om Egetræet får førskole-børn og 0.-klasser en kunstnerisk oplevelse sammen, -et “fælles trejde”, som styrker dynamikken i gruppen og skaber en platform, hvorfra børnene kan danne nye relationer og legefælleskaber på tværs af klasseopdeling, sprog og alder.
Fortællingerne om naturen giver lærere og pædagoger et fælles ståsted at arbejde ud fra og skaber genkendelighed og tryghed i de nye børnegrupper, hvis man vil bruge forløbet som overgangsprojekt og tryg skolestart. Det giver mulighed for at arbejde med natur og biodiversitet i børnehøjde.
Forløbet inderholder:
  • Introduktionsmøde
  • Musikfortællingen om egetræet som inddrager børnene aktivt under selve fortællingen. (Lydfortælling)
  • Bogen “Levende fortællinger” hvor fortællingen om Egetræet findes i dialogisk form sammen med resten af trilogien om natur og biodiversitet.
  • Dialog kort, som skaber bindeled til hjemmet. Pædagogisk materiale med oplæg til udendørs og indendørs aktiviteter og guide til hele forløbet.
Musikken er skabt af Mikkel Egelund Brink.
Dialogkortene er skabt af Mette Jeppesen.
Fortælling og indtalling Mille Brink.
Intromødet bliver afholdes hos jer af Mille Brink.
Ring og hør, hvordan I kan få et forløb ud på jeres skole eller børnehave.

kontakt & booking

telefon

23813129

telefon

23813129